Zaalverhuur

Watermaal-Bosvoorde

Teatro beschikt over een zaal voor recepties, voorstellingen en dansfeesten, een restaurant en een bar. Teatro is geschikt voor al uw evenementen en kan gereserveerd worden op een datum naar keuze voor diners, privéfeesten of bedrijfsfeesten.

De huurprijs bedraagt € 750 (weekdagen) en € 980 (weekends en de dag voor een feestdag) excl. btw. De prestaties (receptie, diner, avondfeest …) worden overeengekomen volgens de wensen van de organisatoren.

De huur van Teatro omvat de terbeschikkingstelling van de technische voorzieningen voor audio en licht, een mengtafel, microfoons, een groot scherm, een HD-projector, een muziekcomputer, de voorinstallatie voor een orkest, een piano, schoonmaak van de zaal, de Sabam-heffing enz.

Op basis van minimaal 50 personen bieden we een all-in formule aan van € 60 excl. btw, met een coupe brut van het huis (of frisdrank, fruitsap, bier, wijn) als aperitief, gevolgd door een 3-gangenmenu met water, frisdrank en kwaliteitswijn à volonté tijdens de maaltijd. Formules “open bar” voor het aperitief of na het diner.

Buffet/walking dinner op aanvraag. Het is ook mogelijk om een dansavond te organiseren zonder maaltijd maar met “finger food” zonder bijkomende kosten, of met een food truck.

Teatro kan ook gehuurd worden zonder dienstverlening van onze kant. In dat geval bedraagt de huurprijs € 1950 excl. btw in de week en € 2750 excl. btw tijdens het weekend en de dag voor een feestdag.

Parkeergelegenheid: het is mogelijk om tot 80 parkeerplaatsen te reserveren, aan de kerk op 200 meter afstand, of om een shuttleservice te voorzien naar de parking van International School op 800 m.

Zaalverhuur voor evenementen

Het restaurant, de bar en de zaal van Teatro kunnen gereserveerd worden voor evenementen en culturele voorstellingen, met 50 tot 150 zitplaatsen (of plaats voor 250 personen bij een walking dinner), voor particulieren of bedrijven.

Avondfeesten voor particulieren of bedrijven

All-in formules vanaf 60 euro per persoon.

Teatro beschikt over technische voorzieningen voor audio en licht, microfoons op statief of draadloze microfoons, cd/dvd-spelers, een muziekcomputer, een projector en een groot scherm.

Virtueel bezoek