Eventzaal in Brussels

Teatro is gelegen in Watermaal-Bosvoorde, een van de 19 Brusselse gemeenten, vlak bij alle belangrijke wegen zoals de E411, de Brusselse ring, de Vorstlaan, de Franklin Rooseveltlaan …
Teatro beschikt over een privéparking en kan tot 100 parkeerplaatsen voor auto’s voorzien voor groepen of bedrijven.

Praktische info

SHOWDINERS

Teatro is regelmatig open voor het publiek, raadpleeg onze programmapagina.

Op aanvraag kunnen we nieuwe datums voorzien voor groepen vanaf 20 personen. Neem contact met ons op voor meer inlichtingen.

VERHUUR VOOR EVENEMENTEN

Teatro is beschikbaar voor privé- of bedrijfsevenementen vanaf 50 personen, met of zonder animatie (diners, dansfeest, dansavond, bedrijfsfeest, verjaardag, cocktailparty …).

INLICHTINGEN EN RESERVERING

Telefoneer naar het nummer 02 672 00 13 voor inlichtingen en reservering.

Raadpleeg onze programmapagina voor de datums van de voorstellingen.

WORD LID

Via de rubriek Leden op de website kunt u het formulier invullen om gratis lid te worden. Leden ontvangen informatie over onze voorstellingen en krijgen een fles champagne aangeboden op hun verjaardag (tafel van minstens 4 personen).

Toegang

  • Adresse : Ter Hulpensesteenweg 182 1170 Watermaal-Bosvoorde
  • Voor ’s avonds groepen of bedrijven, kunt Teatro u voorzien
    VALET SERVICE met een parkeerplaats International School.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Pers

Journalisten die een van onze foto’s in hoge resolutie willen, kunnen contact opnemen via het contactformulier of telefonisch op het nummer 02 672 00 13.