Voorstelling van Teatro

Teatro is een restaurant, bar, receptiezaal, en een locatie voor voorstellingen en dansfeesten in een heel trendy en gezellig kader in eigentijdse-barokstijl. Teatro heeft showdiners bij kaarslicht nieuw leven ingeblazen en biedt de mogelijkheid om de avond voort te zetten aan de bar of op de dansvloer.

Teatro is ook een ideale locatie voor cultuur en evenementen van elk type, met de mogelijkheid om privédiners, avondfeesten of bedrijfsfeesten te organiseren op een datum naar keuze.

Het restaurant is weliswaar niet elke dag open, maar er staan regelmatig showdiners voor een algemeen publiek op het programma. Bovendien kan Teatro op verzoek de deuren openen op een datum naar keuze voor groepen vanaf 20 personen.

Bij Teatro is er geen afstand tussen de voorstelling en de toeschouwers! Tijdens de maaltijd blijven de artiesten op de achtergrond zodat u rustig kunt praten met uw vrienden, maar bij een diner met “Opera-Operette” komt de voorstelling tot bij u tussen de tafels en op de scène met het vibrato van tenors, baritons, sopranen of mezzosopranen onder begeleiding van een klassiek geschoolde pianist. Kortom, de ideale gelegenheid om ontspannen te genieten van deze prachtige stemmen in een kwaliteitsvol kader.

Op bepaalde avonden brengt Teatro “Variété en cabaret”, met improvisatie pianospel, een goochelaar, een schaduwspeler, een talentvolle zangeres, een luchtacrobate of artiesten van Cirque du Soleil en/of het Circus van Moskou. Voeg daar nog een muziekprogramma aan toe en de mogelijkheid om te zingen op het podium, en u kunt rekenen op puur amusement en gasten die tot in de vroege uurtjes zingen en dansen!