Showdiners

Naar de goede gewoonte van de artiesten van de opera van Praag die na de voorstelling samen gingen dineren, biedt Teatro u een concept aan dat uniek is in Brussel.
De artiesten hadden doorgaans niet veel geld en betaalden voor hun maaltijd door hun zangtalent boven te halen en de avond op te vrolijken. Hun Slavische temperament zorgde ervoor dat zowel het publiek als de artiesten en hun muzikanten in de late uurtjes vaak hun beste beentje voorzetten, al dan niet op de tafels … Dit Tsjechische concept wordt nu gebracht bij Teatro in Bosvoorde, waar u kunt genieten van variété, cabaret en opera op een nieuwe, moderne, gezellig en stijlvolle locatie.

Variété Cabaret Magie

Variété – Cabaret

Een goochelaar brengt goocheltrucs aan tafel en brengt vervolgens een verbazingwekkende voorstelling op de scène, een schaduwspeler voert u mee naar zijn wereld, een luchtacrobate zweeft boven de tafels en een improvisatie pianospeler begeleidt nieuw talent op de scène of laat u deelnemen aan een muziekquiz … ambiance gegarandeerd!

Opera Operettes

Opera – Operettes

Bij Teatro is er geen afstand tussen de voorstelling en de toeschouwers! Zowel tussen de tafels als op de scène kunt u genieten van het vibrato van tenors, baritons, sopranen of mezzosopranen onder begeleiding van een klassiek geschoolde pianist. Een gelegenheid bij uitstek om (opnieuw) kennis te maken met de mooiste liedjes en melodieën, zowel grote klassiekers als originele ontdekkingen. Beleef de magie op de tonen van Mozart, Bizet, Verdi en tal van andere bekende namen.

Bij Teatro worden alle zintuigen geprikkeld … met muziek of optredens, maar ook aan tafel dankzij de creatieve keuken van de chef-kok, die de heerlijkste gerechten op tafel tovert met producten van topkwaliteit. Het menu brengt een subtiele mix van Franse en Italiaanse specialiteiten met een originele toets die ongetwijfeld in de smaak zal vallen.

Showdiner 3 gangen naar keuze voor 75€ Variété -Cabaret 75€ Opéra-Opérettes exclusief dranken à la carte

Showdiner

Het principe is eenvoudig: een verfijnd menu met een voorgerecht, hoofdschotel en dessert, tijdens de maaltijd blijven de artiesten op de achtergrond zodat u rustig kunt praten met uw vrienden, maar tussen de gangen komt de voorstelling tot bij u aan tafel en op de scène met puur entertainment en magie.

Vanaf 23 uur worden ook leden en vrienden toegelaten die niet ter plaatse hebben gedineerd, om samen de avond af te ronden aan de bar of op de dansvloer.

Showdiner met 3 gangen naar keuze voor € 75 (Variété-Cabaret / Opera-Operette), exclusief dranken à la carte of met een forfait van € 15 per persoon voor water en wijn à volonté.

De chef-kok

Onze chef-kok, Philippe Cleeren, brengt een lekkere, creatieve keuken met producten van topkwaliteit. De voorgestelde gerechten hebben stuk voor stuk een originele toets die zeker in de smaak zal vallen. De menukaart wordt het hele jaar door aangepast en voor feestelijke gelegenheden zijn er speciale menu’s voorzien.

Het menu

Het diner Variété-Cabaret biedt de keuze tussen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts, met op aanvraag een alternatief voor vegetariërs.

Het diner Opera-Operette omvat een aperitiefhapje en biedt ook de keuze tussen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts, met op aanvraag een alternatief voor vegetariërs.

De chef-kok houdt graag rekening met voedselintoleranties of specifieke aandachtspunten die vooraf gemeld worden bij de reservering.
ation.